Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Celta torna a apartar a Jorge Sáenz

Per Miguel Castells · 07 Maig, 2021

Jorge Sáenz acaba este any la seua cessió amb el Celta. En l’operació Maxi Gómez entraven dos anys de cessió i este any és el segon. No ha sigut una etapa fructífera, ja que no ha tingut quasi minuts, però ara mateix la situació està més crítica que mai, ja que segons Marca ha sigut apartat del primer equip del Celta.

Havia perdonat el càstig

Coudet havia perdonat el càstig tant a ell com a David Costas, però el càstig ha tornat. No s’esperaven minuts per a Jorge Sáenz, però tampoc que li apartaren de la disciplina de Coudet. L’entrenador i el president no tenen pietat amb els dos jugadors, i menys encara amb Jorge, que és jugador del València.

L’AFE

El Celta va baixar les seues restriccions amb els dos jugadors perquè va intervindre l’Associació Professional de Futbolistes (AFE), però esta decisió s’ha tornat a mantindre per a les últimes quatre jornades de Lliga.

El mercat d’hivern

El president ha afirmat que Jorge Sáenz va tindre l’oportunitat d’eixir del club al mercat d’hivern, i és per això que ara mateix no té cap pietat amb ell, ja que podria cobrar els mateixos diners en altre club, però va decidir quedar-se a l’equip de Vigo.