La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Celta informa amb un comunicat oficial que Santi Mina torna als entrenaments
,

El Celta informa amb un comunicat oficial que Santi Mina torna als entrenaments

COMPARTIR

La situació “Santi Mina” no ha acabat. L’encara futbolista del Celta ha demanat al club tornar als entrenaments, ja que mentres estiga en llibertat continua sent jugador de la primera plantilla, i el Celta ha contestat a l’exigència de Mina amb este comunicat oficial:

Comunicat oficial

El RC Celta ha rebut en les últimes hores una comunicació oficial relacionada amb la situació del jugador Santiago Mina Lorenzo.

A través d’un burofax exigeix al RC Celta la seua incorporació immediata als entrenaments de l’equip, per la qual cosa en aquest cas el club es veu obligat a assumir la presència del jugador des d’aquest moment en les sessions de preparació dins dels horaris estipulats amb els seus companys.

El RC Celta es reserva el seu dret de reclamar, si la sentència és ferma, tots els danys i perjudicis ocasionats pel comportament del jugador a l’entitat tant econòmics com d’imatge del club, respectant hui dia el seu dret a recurs.

El RC Celta vol destacar que el futbolista, donada la situació judicial que ha generat i que danya la imatge d’aquest club, ha rebutjat una oferta per a jugar en un equip d’una altra lliga.

El club vol finalment expressar que mai es deixarà pressionar per cap treballador que busque els seus interessos particulars i, a més, mostra la seua sorpresa per este moviment del jugador encaminat a danyar al RC Celta, que des de la sentència judicial va obrar conforme als valors d’aquest club i de la seua afició i als quals no renunciarà en cap concepte.

RC CELTA