La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Celta, atent a la situació de Maxi Gómez
,

El Celta, atent a la situació de Maxi Gómez

COMPARTIR

-->

La venda de Maxi Gómez és la porta que obri la incorporació de Cavani. L’actual davanter del València té ofertes, però cap d’elles aplega als 12 milions d’euros que demanava en un principi el club che, i això ha provocat que des de la secretaria blanquinegra es rebaixen les pretensions econòmiques per a firmar a l’uruguaià.

L’oferta del Fenerbahce

En este context, és el Fenerbahce qui més està apretant per a fitxar a Maxi Gómez. L’equip turc ha oficialitzat una venda que els permetrà realitzar una nova oferta que podria aplegar als 8 milions i un 20 % de la futura venda del futbolista. No obstant això, segons ElDesmarque, un altre equip interessat en Maxi és el Celta.

Operació amb el Celta

Precisament va ser el seu equip anterior al València. El club che negocià amb els gallecs i intercanvià a Santi Mina per ell a més a més de pagar uns 15 milions d’euros. Tot indicava que es tractava d’un gran negoci, ja que les temporades de Maxi al Celta havien sigut espectaculars, però a Mestalla mai es va trobar còmode.

Cavani

Ara, l’afició espera que la seua venda siga real per a poder lluitar per firmar a Cavani. L’exjugador de United i PSG (entre altres equips) es troba a Madrid i va declarar que “jugarà on el vulguen”. Ahir el valencianisme tornà a respondre i demostrà que està boig per veure a “El Matador” marcant gols amb la nostra camiseta.