ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El campió de la millor mascota de LaLiga

Per Alex Alfaro · 19 Novembre, 2023

L’estadi de Butarque del Club Esportiu Leganés segueix de festa. Unit a la gran trajectòria de l’equip pepinero s’ha sumat a la I Edició de LaLiga de les Mascotes. Tot un espectacle celebrat en el feu blanc-i-blau que ha comptat amb bona entrada i molt familiar.

Un total de 16 mascotes representat als clubs han participat al costat d’un il·lustre i actiu convidat, l´exporter, Andrés Palop que ha participat per a fer front al prova dels penals. Dels tots els llançadors, només van poder batre-li Tamarro (Andorra), Os Cacho (Racing de Santander), Amunt (València), Groguet (Vila-real) i Txurdin (Reial Societat). Després de diferents proves de velocitat, coordinació i resistència per a comprovar la forma de física de les mascotes s’ha arribat a la votació final.

Ací es va confirmar i, sense VAR, el triomf d´Amunt, mascota del València, gràcies a ser vencedor en el còmput global de les proves. En segon lloc, va quedar, Dimonió (Mallorca). Van completar el podi Tamarro i Indi, de l’Andorra i Atlètic de Madrid. Indi va ser un dels favorits del públic.

L’anècdota curiosa va ocórrer amb l’amfitrió Super Pepìno, que va demanar el VAR en una de les proves, però va evidenciar que tot el pressupost del Leganés es va anar aquesta temporada en la preparació del primer equip i no en la seua forma física. Al final, confraternització entre tots i es van emplaçar a tornar a veure’s al llarg de la temporada pels camps d’Espanya.