Sin categoría  

El Cadis va a per Hugo Duro

Per Alex Alfaro · 10 Novembre, 2022

Hugo Duro va ser un davanter important la temporada passada. 30 partits disputats, 1843 minuts i set gols en una temporada en la que es va guanyar a pols que el València executara l’opció de compra. La realitat ara mateix es que Gattuso no acaba d’apostar per ell. Kluivert ix per davant de ell en la banda i Marcos André també té prioritat sobre el futbolista madrileny una vegada el tècnic italià decidix modificar la davantera. Hugo Duro està quedant relegat a l’última posició en la rotació en la davantera.

El València va fer una aposta important per ell, arribant a pagar 4 milions d’euros la temporada passada, veient el gran rendiment que havia tingut.  I es segons ha informat Tribuna Deportiva, és un dels noms que estàran en la tau en la reunió que mantinguen Gennaro Gattuso, Miguel Ángel Corona i Lay Hoon amb Peter Lim.  Ara mateix tot indica a que en els pròxims mesos s’obriran diferents opcions de mercat per a ell. El jugador té molt complicada la seua revalorització en el mercat de fitxatges i el València pot estudiar una possible eixida en els pròxims mesos.

El seu últim partit com a titular va ser el Rayo-València i des d’aquell moment la seua aportació és secundària i fins i tot… terciària en l’equip. Evidentment l’arribada de Cavani li ha restat espai. I la realitat es que el rol de l’uruguaià pesa. Altre aspecte a tindre en compte és que no ha sigut un inici de temporada fàcil per a ell, amb diferents lesions.

La situació de Jesús Vàzquez

Jesús Vázquez és un dels últims jugadors amb gran potencial que ha eixit de l’Acadèmia del València CF. El jove lateral ha entrat en el primer equip i és un jugador utilitzat per Gennaro Gattuso. En València són conscients del seu futur i confien en poder disfrutar del seu futbol molts anys més.

Ara mateix, segons ha informat Ràdio Marca València, Jesús Vázquez ha canviat d’agència de representació. El jove lateral s’ha incorporat amb Leaderbrock, agència que també s’encarrega d’altres futbolistes espanyols com és el cas de Ferran Torres. En el club confien en mantenir-lo molts anys més i són conscients que hauran de controlar l’evolució de Jesús Vázquez per a blindar-lo en cas de ser necessari.

El Cadis va a per Hugo Duro

El passat estiu, el president del Cadis Club de Futbol, Manuel Vizcaíno, assegurava que el quadre gadità incorporaria a un “davanter *top” durant el període estival. Van passar els mesos, i no va arribar ‘un nou’, i les critiques per part de l’afició no van tardar a arribar.

És per això, que des de la direcció esportiva del club tenen decidit escometre la incorporació d’un davanter en el pròxim mercat hivernal. I segons “Estadip Deportivo”, una opció seria Hugo Duro. No obstant això, no seria una operació senzilla ja que Hugo Duro va costar 4 milions d’euros al mes maig i l’opció de cessió es dificultaria davant la incertesa de saber què ocorre amb el turmell d’Hugo Duro