Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Cadis no s’oblida de Sobrino

Per Gerard Gálvez · 24 Agost, 2021

El nom de Rubén Sobrino continua sent un dels quals sonen a València per a abandonar l’equip abans del 31 d’agost. El jugador té opcions en la lliga espanyola i podia haver abandonat el club des del principi d’estiu. No obstant això, Bordalás no li va deixar i preferia veure-ho durant la pretemporada. A més, el fet que no arribaren fitxatges ha ajudat a que el davanter continue formant part de la plantilla del València.

Florin Andone al Cadis

L’equip que més força va agafar per al fitxatge de Sobrino va ser el Cadis. Álvaro Cervera ja ho va tindre els últims sis mesos en el club andalús i va ser un jugador important per a l’entrenador valencià. Tant va anar així, que el club porta interessat en Sobrino des que va acabar la passada temporada. Ara, el Cadis ha fet oficial l’arribada de Florin Andone, davanter romanés.

No obstant això, això no trastoca les idees del club amb Sobrino. Segons han informat en Deportes COPE, el fitxatge del romanés no impedeix l’arribada de Sobrino. Si donen llum verda a València, abandonarà el club de Mestalla i el Cadis és el principal candidat a fer-se amb els serveis del davanter.

Vallejo i Calleri

Manu Vallejo és un altre nom que està en la rampa d’eixida del club valencianista i en l’òrbita del Cadis. En la rotació de Bordalás, Sobrino es troba per davant de Vallejo. En cas que algun dels dos davanters isca del club, el recanvi serà l’argentí Jonathan Calleri, amb el qual està tot pràcticament acordat i seria del València per una xifra pròxima als 3 milions d’euros.