La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Brujas, dispost a pagar 12 milions per Maxi Gómez
,

El Brujas, dispost a pagar 12 milions per Maxi Gómez

COMPARTIR

L’operació eixida al València pot tindre un nou protagonista. Després que totes les informacions apuntaren a una venda necessària de Guedes, Soler o Gayà, ja han passat vint-i-un dies de juliol i els tres continuen al club che i sense ofertes convincents per a eixir, però qui sí que té una possibilitat de fer-ho és Maxi Gómez.

El “9” del València

El davanter uruguaià afirmà a una entrevista que este any vol ser el “9” del València, però sembla que els seus plans no són els del club, que necessita ingressar diners el més prompte possible. En este context, segons Tribuna Deportiva, el Brujas ha mostrat el seu interés en Maxi Gómez, i un intermediari li ha assegurat al València que portaran una oferta de 12 milions més bonus els pròxims dies.

4-3-3

Amb Gattuso, el conjunt blanquinegre juga amb un 4-3-3 i ara mateix compta amb tres davanters: Maxi Gómez, Marcos André i Hugo Duro. És per això que la venda d’un dels tres no provocaria un forat a la plantilla. De la mateixa manera, en cas de quedar-se Guedes també ha demostrat que té capacitat de sobra per a jugar com a referència.

Les seues xifres

Així, ara serà el València qui prenga una decisió sobre el futbolista. Maxi té cartell nacional i internacional (ja que encara va convocat amb la selecció), però al València no ha aconseguit brillar. Mai ha realitzat unes estadístiques dignes de ser el “9” del València, i és per este motiu que el club che el té al mercat.