+  ACADÈMIA GLOVAL  

Boca Juniors vol endur-se a Leo Coira, la perla argentina del VCF

Per Cristian Año · 08 Març, 2016

Segons va informar el diari argentí Olé, el Xeneize està a punt d’incorporar a una jove estrella que pertany a hores d’ara al VCF. Leonel Coira, argentí d’11 anys, va ser el fitxatge més jove de la història del Madrid en tan sols 7 anys, l’any 2011.

L’any 2015, per motius familiars, Coira es va unir a les categories inferiors del club blanquinegre. Ramón Maddoni, tècnic del futbol infantil del Xeneize, va confirmar fa poc que hi ha possibilitats que el jugador es quede a Argentina: “Té habilitats i és molt intel·ligent, amb bona pegada a llarga distància i molt bona projecció. Podem estar davant d’un jugador amb futur. Té un passe entre línies semblant al de Gago“. A més a més, va afegir que amb ell s’havia de treballar els llançaments de cap, controlar amb el pit, etc.

Amb el Madrid, el jugador ja destacava, i posteriorment, amb el València va guanyar trofeus de tornejos infantils internacionals.
El jugador va passar per les files del rival argentí, el River, i ja va deixar detalls que van sorprendre Enzo Francescoli, però sembla que finalment es quedarà en el Boca. La família ha de tornar a Argentina per motius familiars, a causa de la malaltia de les seues dues àvies, i aquest fet és el que podria fer que la jove estrella abandonara el VCF i la seua ciutat.

[smartads]