Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Betis va a per Lato en estes condicions

Per Blanquinegres · 09 Gener, 2023

Toni Lato finalitza contracte el pròxim 30 de juny de 2023 i si no arriba a una oferta de renovació acceptable per part del València es podrà marxar gratis de la que va ser la seua casa des de ben xicotet. El club de Mestalla va presentar al lateral esquerre fa unes setmanes una oferta de renovació a la baixa que ni molt menys serà acceptada: reducció del 50% del salari i dos anys de contracte.

I en esta situació, Lato comença a rebre ofertes de múltiples equips que veuen la possibilitat d’incorporar un gran lateral esquerre gratis. Sense anar més lluny, Míchel va cridar en els últims dies a Lato per a conéixer de primera mà la seua situació, i l’amo del Nottingham Forest també ha mostrat interés en ell.

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, el Betis s’ha sumat a la lluïta per emportar-se a Lato, principalment si Álex Moreno acaba eixint. Lato finalitza contracte i seria un jugador del grat de la secretària tècnica bètica, sempre que arribe a Sevilla amb la carta de llibertat sota el braç. A este interés, se li suma el del Mallorca o Getafe en la lliga espanyola.

Gattuso parla de Lato

“Jo no he dit que Toni no estava convençut de estar ací. Jo he dit que Toni acabarà la temporada ací perquè mai m’ha dit el contrari. L’altre dia va jugar amb gran professionalitat i pense que segurament no està content amb la proposta. Jo li dic tot al club el que jo pense, i sí després el club no ho fa ho jo he de respectar la decisió. Els diners no són meus, jo no puc fer res i no canviaré les coses que jo pense”