Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Barça estudia trencar la cessió de Nico

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2022

Nico González no està aconseguir adaptar-se al 100% al València. El migcampista va arribar a la Capital del Túria amb l’esperança de jugar molts minuts i ser un pilar fonamental en l’esquema de Gennaro Gattuso.

No obstant això, els partits de Nico han deixat molt a desitjar i s’ha convertit en l’última opció per a Gattuso. Ara mateix, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Ilaix Moriba i André Almeida estan per davant d’ell. Per este motiu, Nico sap que ha de millorar molt si vol jugar en este València.

D’altra banda, hi ha gran preocupació en Barcelona, ja que esperaven que Nico disputara molts minuts esta temporada. Ara mateix, segons ha informat el periodista català Gerard Romero, s’ha produït una reunió entre Jorge Mendes i Joan Laporta on s’ha tractat la possibilitat de trencar la cessió de Nico González.

El FC Barcelona s’ha plantejat que Nico torne al club català en el mercat d’hivern. Per la seua part, a Nico l’ha costat integrar-se, perquè ha estat recordant en diferents ocasions que és jugador del Barça i que vol tornar, la qual cosa no ha agradat a l’afició valencianista.