Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Barça es llança per André Gomes

Per Blanquinegres · 29 Juny, 2016

Definitiu. Pareix que el FC Barcelona es suma a la lluita, ja iniciada fa unes setmanes, per tal d’adquirir els servicis del número ‘21’ de Mestalla, André Gomes. Fins ara, les úniques propostes conegudes pels dirigents blanquinegres van ser les de Juventus de Torí i la del Chelsea, totes dos rebutjades per no arribar al mínim demanat per el conjunt de la Capital del Túria (60 milions d’euros).

Tal i com publica en portada de hui el diari de referència en quant a informació del FC Barcelona es refereix, Sport, el conjunt dirigit per Luis Enrique fixa des de ja mateix tots els sues esforços en poder sumar a l’internacional per Portugal de cara a la temporada vinent. La informació per tant ja parla del primers contactes entre ambdues entitats per tal de arribar a bon port amb l’operació.

Sport André FCB

El que el conjunt blaugrana no sap és la quantitat total de la clàusula de rescissió del jugador, un tant difusa. En pagines interiors parlen de xifres de 40 milions d’euros, molt inferiors a la quantitat exacta de 60, que es la clau per obrir la porta. Des de Can Barça pensen incloure jugadors com poden ser Halilovic i Cristian Tello per reduir eixa mínima proposta que quedaria finalment com, una més de les ja presentades per adquirir els servicis del futbolista.

El VCF és i serà taxant a l’hora de negociar per el seu actiu més apetitós, tot i els problemes evidents de Fair Play Financer. En Mestalla no escoltaran cap oferta que no s’aprope als 60 milions d’euros que servirien per començar a negociar. Cal recordar que esta quantitat tampoc és la seua clàusula de rescissió oficial, segellada al seu actual contracte en una quantitat de 150 milions d’euros.

Des de la Ciutat Comtal per altra banda, són sabedors de la bona química existent entre responsables esportius, Suso Gª Pitarch i Robert Fernández. Esta parella la veuen com la palanca amb la que començar a desbloquejar l’operació a banda de les diferents opcions que Barça i VCF ja han negociat en diverses ocasions.

Finalment, el jugador queda totalment apartat d’este capítol ja que al seu cap només hi ha una cosa, progressar en l’Eurocopa que s’està celebrant a França i en la que es troba a tres partits del títol continental. El que es sap del futbolista és tot el que ell va dir abans de finalitzar la temporada a València on quedava molest per la insistència en els rumors al voltant del seu futur a més de deixar clar que la seua intenció és la de no marxar.