Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

El baló protagonista de la sessió

Per Blanquinegres · 08 Juliol, 2016

La sisena sessió d’entrenament valencianista ha comptat amb la presència únicament de la pilota. Pako Ayestarán continua treballant conceptes tàctics tals com la del dibuix a emprar al llarg de la temporada o com en el dia de hui, activar els mecanismes i la confiança a l’hora de traure i jugar la pilota amb la màxima seguretat.

Dividits en tres grups i tres zones diferents del camp, defensa, mig del camp i davantera trenaven situacions de joc per guanyar en compenetració al terreny de joc. La defensa es trobava baix les ordres de César Sánchez. L’ex porter del VCF s’ha mostrat en tot moment molt dialogant per fer entendre l’exercici a practicar amb la defensa. Abdennour, Vezo, Orban, Aderlan, Gayà, Barragán i Cancelo junt a Ryan movent la pilota d’un costat a l’altre.

El treball al centre del camp ha estat supervisat pel mateix Pako Ayestarán. Estos exercicis els han completat Soler, de Paul, Parejo i Enzo Pérez. El treball dels davanters el completaven Fede, Nando, Piatti, Paco Alcácer, Negredo, Bakkali i Rodrigo Morena baix la responsabilitat de l’equip tècnic de confiança de Pako Ayestarán, David Caneda i José Viela.

Per últim, cal mencionar que la sessió ha comptat per segon dia consecutiu amb les baixes de Siqueira i Javi Fuego, ambdós amb molèsties al turmell i el genoll respectivament. Robert Ibáñez, per la seua banda, ha tingut que marxar per tal de passar unes proves mèdiques després de l’esglai d’ahir de vesprada a la segona sessió de treball programada pel tècnic blanquinegre.

Després de la sessió l’equip marxarà per tal de donar a conèixer la nova pell a lluir en la temporada 2016/17 al Parador Nacional del Saler.