La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Al Sharjah anul·la l’acord amb el Vila-real per Paco Alcácer
,

El Al Sharjah anul·la l’acord amb el Vila-real per Paco Alcácer

COMPARTIR

Paco Alcácer tenia nou destí. El davanter de Torrent havia arribat a un acord amb el Al Sharjah per a ser el seu nou jugador. D’esta forma, Alcácer deixava de ser una opció per al València i se n’anava a un país oriental. 


Alcácer torna al Vila-real

Ara mateix, el Vila-real ha emés un comunicat oficial en el qual ha explicat que el Al Sharjah ha trencat l’acord al qual hi havien arribat els dos clubs. 

El Vila-real s’ha sorprés amb la decisió del club àrab i ara ha de buscar una altra eixida de Paco Alcácer. El club castellonenc necessita alliberar espai en la seua davantera per a poder fitxar un altre davanter de nivell. 


València i Vila-real apreten per Cavani 

En esta situació apareix el València CF. El club che i el Vila-real estan lluitant per a fitxar a Edinson Cavani. El Vila-real havia aconseguit fer espai amb L’eixida d’Alcácer, però ara ha tornat al punt inicial. 

Per la seua part, el València està tractant de donar eixida a Marcos André i a Maxi Gómez per a poder firmar a Cavani. Gattuso ha parlat amb el futbolista i l’ha explicat el projecte. Pel que respecta al jugador, Cavani vol jugar i sentir-se important per a tindre opcions de jugar el Mundial que es disputarà en el mes de novembre.