La millor informació del ValènciaCF en valencià

El 7 de juny acaba el toc de queda a la Comunitat Valenciana
,

El 7 de juny acaba el toc de queda a la Comunitat Valenciana

COMPARTIR

728-90

Ha arribat la notícia que feia la impressió que mai arribaria. Després de contenir el virus gràcies a les dures restriccions imposades des de la Generalitat, Ximo Puig ha anunciat que el 7 de juny s’acabarà el toc de queda a la Comunitat Valenciana, i per tant reobrirà l’oci nocturn amb normalitat.

La regió d’Europa amb menys incidència

El president ha afirmat que el treball dels valencians per a ser la regió d’Europa que menys incidència té de Covid per cada 1.000 habitants ha recollit els seus fruits, i que mesures com la restricció a la mobilitat han sigut claus per a salvar vides. D’esta manera, encara no és oficial, però este dijous es reunirà la taula interdepartamental per a confirmar el fi del toc de queda.

La nit del dilluns al dimarts

El dilluns 7 de juny a les 23:59 serà l’últim moment en el qual estarà vigent, així, la nit del dilluns al dimarts hi haurà mobilitat lliure a la Comunitat, tot i que Ximo Puig també demana prudència, ja que el virus encara no ha desaparegut, simplement està millor controlat que fa uns mesos.

Mascareta no obligatòria

D’altra banda, tant ell com Fernando Simón també han plantejat que en juliol és possible que no siga obligatòria la mascareta als espais públics. Puig ho ha exemplificat amb la platja, on probablement en algun moment de l’estiu no existirà l’obligatorietat d’anar amb la mascareta.