Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Una baixa molt important en l’entrenament de hui

Per Alex Alfaro · 05 Novembre, 2022

El paró per al mundial es troba molt a prop i Gattuso vol que la plantilla es trobe més unida que mai davant dos partits tan importants i tan complicats com ho és la Reial Societat diumenge que ve a Sant Sebastià i el Reial Betis a Mestalla.

Després de 4 partits sense conéixer la victòria, el València se sent amb l’obligació de guanyar. No sols pel que respecta a l’apartat classificatori, sinó també pel costat mental. Marxar-se al paró després de sis partits sense conéixer el triomf seria un colp massa dur per a la plantilla.

Tal com revela el diari Superdeporte, dilluns passat la plantilla va tindre un sopar al costat de tots els membres de l’staff per a tractar d’estar més units que mai. Al sopar no va faltar Jaume Domenech, que continua tenint seriosos problemes per a desplaçar-se però que com ja va mostrar a través de les seues xarxes socials ha començat el procés de rehabilitació a través de diferents exercicis de força.

Com a novetat, també van estar les parelles dels jugadors que van ser convidades perquè la trobada fora encara més especial i que servira als jugadors per a desconnectar en un ambient completament allunyat dels terrenys de joc.

El dilluns va ser dia lliure i de descans de la plantilla. A partir d’ací el primer equip ha continuat entrenant sense falta i durant el dia de hui tindrà lloc l’últim entrenament abans de marxar-se a Sant Sebastià aquesta mateixa vesprada.En l’entrenament de hui, *Cavani ha sigut la gran absència i no ha format part de l’entrenament després que ahir entrenara amb el grup. A més, *Nico tampoc ha estat al costat de la resta dels seus companys i són les dues baixes més notables de l’entrenament.

La realitat és que una de les fortaleses que està tenint esta plantilla és la gran unió que es viu dins del vestuari. Jugadors i cos tècnic van a una i és una cosa que després es trasllada als terrenys de joc amb un gran sacrifici.

Baixes a l’entrenament de hui

En l’entrenament de hui, Cavani ha sigut la gran absència i no ha format part de l’entrenament després que ahir entrenara amb el grup. A les baixes no previstes hi ha que afegir la no presència de Diakhaby i Ilaix Moriba