ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Dos valencianistes en la llista de la selecció per al Mundial Sub-17

Per Alejandro Fernandez · 24 Octubre, 2023

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha publicat en el matí de hui la llista oficial dels jugadors convocats per a disputar el Mundial Sub-17. Entre els 21 convocats, el seleccionador nacional ha convocat a dos futbolistes del València, Raúl Jiménez i Pablo López. 

El Mundial Sub-17 es disputarà del 10 de novembre al 2 de desembre d’este mateix any i comptarà amb presència valencianista. El seleccionador, José Lana, ha realitzat una convocatòria amb jugadors de 10 equips diferents, entre ells, Màlaga, FC Barcelona, Reial Madrid, Reial Societat, Vila-real CF i el propi València CF.

Els primers rivals de la selecció espanyola sub-17 són Canadà, Mali i Uzbekistan en el Grup B. La selecció jugarà els tres partits de la fase de grups en l’Estadi Manahan en Surakarta els dies 10, 11 i 16 de novembre.

Si Espanya arriba fins a la final del campionat internacional, els jugadors valencianistes no acabarien la seua estància a Indonèsia fins al 2 de desembre, data de la final. José Lana confia en Raúl Jiménez i Pablo López per a l’obtenció del títol mundial sub-17 i considera que són molt importants per a l’equip.

Les seleccions que disputaran el Mundial Sub-17 d’Indonèsia:

Espanya, Brasil, Argentina, Alemanya, Anglaterra, França, Mèxic, Canadà, Marroc, Estats Units, Japó, Polònia, Veneçuela, Nova Zelanda, Senegal, Burkina Faso, Equador, Panamà, Nova Caledònia, Mali, Uzbekistan, Iran, Corea del Sud i Indonèsia.