Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos baixes en l’entrenament per problemes físics

Per Alex Alfaro · 25 Octubre, 2022

El València C.F ha tornat als entrenaments este mateix matí després que l’equip tinguera dia lliure ahir per a recuperar-se del partit enfront del FC Barcelona. La primera plantilla es posa ja pensant en el gran partit d’aquesta finalitat de setmana contra l’FC Barcelona.

Un entrenament que ha començat amb prop de 40 minuts de retard a conseqüència d’una llarga xarrada de Gennaro Gattuso. La gran notícia ha sigut el retorn de Samu Castillejo tres setmanes després i si la resposta a les càrregues de treball són bones serà un dels candidats de Gattuso per a l’onze titular.

No obstant això, l‘equip ha tingut dos baixes. D’una banda la de Diakhaby, que serà així fins com a mínim el mundial de Qatar. D’altra banda, Cömert, que tampoc va estar enfront del Mallorca el cap de setmana passat, ha entrenat durant la sessió de hui en el gimnàs.

Nico també ha estat en l’entrenament malgrat les molèsties amb les quals va acabar l’últim partit.

Parla Lino

Lino ha atés els mitjans de comunicació en roda de premsa en el dia de hui amb motiu del gran partit d’esta setmana entre València i FC Barcelona. El jugador actualment cedit al València va parlar sobre el seu futur i del que actualment sap. No obstant això, cal tindre en compte que encara ens trobem al mes de novembre i és complicat que els clubs tinguen decidit el que fer amb futbolistes cedits

Vols jugar en el València?

“Jo vull jugar al València fins a final de temporada. Estic enfocat en això. Pense en València ara. Ningú del club ha parlat amb mi. En el futur veurem després”

València o Atlètic de Madrid?

“És una pregunta difícil. Són dos grans clubs. Estic enfocat en el present, a València. El meu cor pensa a fer una gran temporada ací. No sé si tornaré a l’Atlètic. Enfocat en present”