Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Diversos equips de la Premier League estan pendents de Gonçalo Guedes

Per Pablo Marquez · 28 Juny, 2022

El València té un problema econòmic greu. Com Peter Lim no vol invertir per a poder revertir la situació, l’única forma del club valencià per a millorar en l’apartat financer és vendre als seus futbolistes més importants. D’esta forma, l’eixida de Gonçalo Guedes és una prioritat per al València CF. El futbolista portugués està de vacances i encara no sap quin serà el seu futur. Mentrestant, el club valencià està a l’espera de rebre una oferta interessant pel portugués. 

La Roma és l’equip més interessat

L’interés de la Roma en Gonçalo Guedes és molt elevat. José Mourinho ha demanat al futbolista, ja que considera que podria donar-li al seu equip un salt de qualitat en la part ofensiva. No obstant això, segons ha informat el periodista de revelo Matteo Moretto hi ha un gran problema, l’elevat preu. Peter Lim demana quaranta milions d’euros pel portugués i el club italià no pot arribar a eixa quantitat. 

La Roma ha tractat d’abaratir l’operació incloent a jugadors com Carles Pérez o Diawara. Però el màxim accionista del València continua a l’espera d’una oferta econòmica superior. No obstant això, tot podria canviar amb la situació de Zaniolo. El futbolista de la Roma podria anar-se’n a la Juventus. Esta venda podria ajudar a la Roma a pujar la seua oferta per Guedes. 

La Premier League, pendent de Guedes

No obstant això, la Roma no és l’únic equip que podria preparar una oferta per Gonçalo Guedes per a tractar de fitxar-lo. En Anglaterra també hi ha dos equips interessats en ell. Segons va avançar Hèctor Gómez, estos dos equips són el Leeds United i el Wolverhampton.

A la Premier League hi ha més ingressos i els clubs tenen més capacitat econòmica per a fitxar. Per este motiu, Peter Lim podria estar esperant una oferta de major magnitud des de la lliga anglesa. Pel que respecta al Leeds United, l’equip en el qual juga Rodrigo Moreno es va salvar en l’última jornada de lliga. Este any, tot fa indicar que eixirà la seua estrela, Raphinha. Per esta raó, Gonçalo Guedes és una bona opció com a substitut del brasiler. Però de moment, tot queda en interés i no ha arribat cap oferta.