La millor informació del ValènciaCF en valencià

Diversos empresaris tenen dubtes de participar i “La nit de València” penja d’un fil
,

Diversos empresaris tenen dubtes de participar i “La nit de València” penja d’un fil

COMPARTIR

Des de principis de mes, el València, i més concretament la seua fundació, el València va organitzar un bonic acte solidari denominat “La nit de València”. El pròxim 2 de juny, segons estava programat, Mestalla obrirà les seues portes per a donar costat a diferents grups socials. La idea inicial era que participaren 8 grans empreses que ja havien participat amb el club des de feia anys.

 

Reunió durant el dia de huiNo obstant això, segons ha pogut saber Blanquinegres durant el dia de hui s’ha produït una reunió per a decidir si finalment l’esdeveniment anava cap avant. Hi ha diverses empreses que tenen dubtes de vincular el seu nom amb Meriton, i després dels àudios publicats per Superdeporte, encara més.

Ara mateix, i si no hi ha cap canvi important, l’esdeveniment se celebrarà. Però ni molt menys hi ha la mateixa determinació que en un primer moment. Des del València hi ha molta decepció per tot el treball efectuat.

A més, cal destacar que el menjar que va tindre Anil Murthy amb 5 empresaris, en els quals es van gravar els famosos àudios, va anar precisament amb motiu d’aquest esdeveniment benèfic.

Ara mateix és decisió dels empresaris decidir si finalment aposten per este esdeveniment.