La millor informació del ValènciaCF en valencià

Diversos clubs de nivell Champions podrien pagar la clàusula de Mamardashvili
,

Diversos clubs de nivell Champions podrien pagar la clàusula de Mamardashvili

COMPARTIR

Giorgi Mamardashvili és un dels actius més importants de l’actual València. El porter està a un gran nivell i el seu gran partit davant l’Atlètic de Madrid va confirmar que ja és un porter de present. Encara queda un dia de mercat de fitxatges i Mamardashvili és un futbolista amb molt mercat. 

Ara mateix, segons ha informat Deportes COPE València, en el València hi ha molta preocupació per si un club de Champions paga la clàusula de Giorgi Mamardashvili abans del tancament del mercat. Ara mateix, la clàusula del georgià és de vint milions d’euros, la qual és molt baixa veient el nivell i el futur del porter. 

De moment, no ha arribat cap oferta pel porter, però sí que hi ha diversos clubs que estan interessats en ell. Per tant, al València no poden descartar res i esperen que es puga tancar el mercat sense la marxa de Giorgi Mamardashvili. 

La renovació de Mamardashvili

D’altra banda, cal recordar que la nova renovació de Giorgi Mamardashvili està tancada. El porter va acceptar la proposta del club che i serà futbolsita del primer equip amb una clàusula de cent milions d’euros. El problema és que el València no ha pogut fer-la oficial, per l’espai en el Fair Play Financer. Per això, la idea del club és que puga computar per a la pròxima temporada. 

Una vegada siga oficial, el València haurà aconseguir blindar a Giorgi Mamardashvili. No obstant això, les últimes hores del mercat són decisives i des del València hi ha por per si algun club decideix presentar una oferta pel georgià.