ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

DIRECTE: Segueix EN VÍDEO el sorteig de la Copa del Rei

Per Alex Alfaro · 15 Novembre, 2023

El València C.F va aconseguir derrotar al Logroñés en la primera eliminatòria de Copa del Rei. Baraja va decidir dur a terme rotacions i li va provocar que l’enfrontament contra un equip de quatre categories inferiors. Finalment el gol de Pablo Gozálbez al final de la primera part i de Diego López en els últims minuts de la segona part van aconseguir la classificació del club de Mestalla.

El València continua avançant rondes en Copa del Rei i encara haurà d’esperar per a enfrontar-se a un equip de primera divisió. Encara que la plantilla és curta, Baraja sap el que significa aquest torneig per a l’afició valencianista i és que una oportunitat d’or per a il·lusionar a l’afició que porta molts mesos passant-ho mal.

El sorteig de la segona ronda es durà a terme aquest dimecres 15 de novembre a partir de les 13.00. Els equips de primera divisió s’enfrontaran a equips de Tercera i Segona RFEF.

El Sorteig es podrà seguir a través del canal de TDP o Movistar Vamos, els canals de televisió que emeten aquesta competició.

Possibles rivals

Tercera RFEF: Atzeneta, Astoga, Arosa

Segona RFEF: Arandina, Barbastro, Andratx, Terrassa, Tudelano, Canyón, Orihuela, Villanovense, Valle Egües, Zamora, Yeclano, Sestao Rivel, Tudelano

Primera RFEF (més complicat): Arenteiro, Antequera, Castellón, Lugo, Linares, alaga, Salamanca, Melilla

En cap cas tindrem una eliminatòria entre un primera divisió i un equip de segonda divisió

Sorteig Copa del Rei EN VIDEO