ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diferents col·lectius organitzen un manifestació per a demà

Per Alex Alfaro · 22 Octubre, 2023

Mestalla jugarà contra el Cadis i contra Peter Lim. La història es repeteix com tantes altres vegades en els últims anys. Diversos col·lectius d’oposició a Meriton estan organitzant una protesta en l’Avinguda de Suècia a les 20.00 hores en els prolegòmens del partit sota el lema «No al conveni amb Meriton. Valencianista, ja n’hi ha prou!»

«Ja n’hi ha prou de mentides, KPMG-Meriton+Marí Olano-PP=Conflicte d’interessos. Ens la volen tornar a colar com en 2014? Estem tornant al passat, però esta vegada coneixem el futur. I no hi ha futur amb Peter Lim. No a Meriton, Sí al València». Són alguns dels missatges que llançaran els organitzadors de cara a la protesta de demà a les portes de Mestalla.

Hi ha col·lectius que prefereixen protestar el dilluns per les vies habituals (minut 19 a l’interior de l’estadi) i esperar un altre escenari de partit per a mobilitzar de manera massiva al valencianisme. L’última vegada que va succeir de manera reeixida va ser el passat 17 de juny amb l’equip ja salvat. L’afició es va citar als carrers de la ciutat per a manifestar-se contra el màxim accionista sota un lema: «Junts pel futur del València. No li fallarem a l’escut. Lim go home».

No obstant això, sembla complicat que vaja a tindre èxit degut a la nul·la difusió que ha tingut a través de les xarxes socials.