Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

Diawara no entrenarà més i el VCF continua atent

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2016

En mig de l’operació eixida, tema candent al llarg de les últimes hores valencianistes, les noves arribades es troben en un segon plànol tot i que no oblidades. La Secretaria Tècnica del VCF ha de treballar amb la temprança de saber portar el pes de les eixides i no oblidar ocupar els espais deixats amb noves incorporacions.

En estes, el cas d’Amadou Diawara continua escrivint capítols en relació a l‘interés del conjunt blanquinegre. En la jornada d’ahir es va conèixer la nova posició del jugador de no tornar a entrenar-se fins que el Bolonya trobe un acord amb un conjunt al que marxar i donar el pas endavant en la carrera esportiva del jove de 18 anys guineà.

La pressió continua sent l’arma a utilitzar pel jugador. El VCF no és alie i continua molt atent a qualsevol moviment que es puga produir tot i que no es troba a soles en l’operació ja que l’AS Roma. Segons ha pogut verificar este mitjà, l’entitat rossoblu només té davant la taula l’oferta del VCF. Una oferta de vora huit milions d’€ que no acaba de convéncer als de Bolonya que com a mínim exigeixen una quantitat propera als 13 milions d’euros.

Un aspecte que pot afavorir en els pròxims dies la reactivació del fitxatge del migcampista guineà pot vindre de la mà dels moviments en forma d’adéus de Álvaro Negredo, Antonio Barragán i Pablo Piatti que alleujarien i de manera prou ostensible el Fair Play Financer que començaria a guanyar aire.