Sin categoría  

Diakhaby estarà lesionat més temps del que es preveia

Per Alex Alfaro · 03 Octubre, 2023

El València suma un jugador més a la infermeria i redueix la quantitat d’efectius per a afrontar el pròxim partit contra el Mallorca en l’Estadi de Son Moix. El central valencianista, Mouctar Diakhaby, es va retirar lesionat anit en el Benito Villamarín i va haver de fer-ho ajudat per dos integrants del cos mèdic del València, ja que no podia abandonar el camp per si mateix.

Diakhaby realitzarà en el dia de demà les proves mèdiques pertinents per a conéixer i detallar la seua lesió, així com el seu abast, per a elaborar un pla de recuperació. La zona de la lesió és la part posterior de la seua cama esquerra. Segons les primeres observacions, Diakhaby pateix un vessament que no permetria veure amb claredat la lesió, per això les proves no s’han realitzat hui.

Segons ha informat Superdeporte, Baraja ja ha sumit que estarà fora del terreny de joc moltes setmanes. Serà complicat que el jugador puga estar menys d’un mes apartat del terreny de joc.

Els serveis mèdics del club li van realitzar al jugador una primera exploració, i les sensacions no són gens bones. El futbolista natural de Guinea no pot caminar amb el seu propi peu i tot sembla indicar que pateix una lesió muscular greu.

“La sensació que tenim és que s’ha trencat”, va dir Rubén Baraja en la roda de premsa posterior al partit sobre la lesió de Diakhaby. El tècnic es va mostrar molt preocupat per l’estat del seu central i per la gran quantitat de jugadors que té lesionats. 

La infermeria del València no para d’augmentar el nombre de jugadors. Diakhaby se suma a la llista de lesionats amb el capità, José Luís Gayà, Thierry Correia, Sergi Canós, Alberto Marí, Jesús Vázquez i Dimitri Foulquier. El València viatjarà a Mallorca amb un gran nombre de baixes per a mesurar-se el dissabte al Mallorca de Javier Aguirre.