+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Des de França ja es valora l’arribada de N’Koulou al VCF

Per Blanquinegres · 26 Gener, 2016

El mercat de fitxatges ha patit una variació i quedarà obert més dies de l’estipulat en primera instància. La veda quedarà oberta fins el proper dia 1 de febrer a les 0:00h segons va marcar la FIFA en el dia d’ahir. Este canvi fa que el VCF puga tindre més dies per tal de rastrejar i fitxar si es que finalment es decideix per eixa via que públicament sempre ha quedat descartada.

En este tema molt recurrent durant l’últim mes, tant per les paraules d’auxili de Gary Neville com de la necessitat que reclama la dinàmica esportiva, precisa abans d’unes eixides, complicades, per tal de rebre a nous jugadors que puguen atorgar experiència i estabilitat a un joc que a cada partit pateix una involució accelerada.

El VCF, no té molt de marge de maniobra en quant a fitxes parlem per la qual cosa les eixides es fan fonamentals si es vol incorporar noves peces fins el primer dia de febrer. Noms com els de Lucas Orban, Rubén Vezo o Rodrigo de Paul podrien quadrar dins d’operacions senzilles de tancar en forma de cessió fins a final de la pressent temporada. El cas del lateral esquerre argentí, va sonar per reforçar les files de Boca Junior, però segons confirmen fonts argentines a Blanquinegres.com, esta possibilitat es veu prou complicada pel fet de que el conjunt ‘Xeneize’ ja compta amb el seu planter tancat.

Tenint les vies d’eixida en moviment, el següent pas a realitzar per part del conjunt de Mestalla seria incorporar jugadors amb el que poder guanyar en pes i començar, el més important, a guanyar partits. Esta arribada, com s’ha especulat des de fa setmanes, podria arribar per cobrir la parcel·la defensiva de l’entitat blanquinegra. El nom que amb més força s’ha parlat ha sigut el del N’Koulou, central de l’Olympique de Marsella del que, des de Blanquinegres.com, podem parlar també d’un interés que ja és notícia a França i en el que el VCF podria tindre moltes paperetes per poder fer fructificar l’operació.

Les opcions de les que podem parlar a dia de hui són les que porten al propi conjunt de Marsella a tindre la necessitat de vendre al jugador per problemes de líquid. Si a este primer punt li afegim que el contracte del jugador finalitza el proper mes de juny i el jugador de 25 anys natural de Camerun no vol renovar amb el seu actual Club les possibilitats creixen exponencialment. L’interés es palpable, però en quan a xifres econòmiques les coses varies segons es mire la informació. Dels 2’5 milions d’€ dels que es parlen a València es passa als vora 10 milions d’euros dels que es parlen a Marsella. L’última actuació del central de l’OM va ser ben valorada durant el partit d’este cap de setmana davant l’Olympique de Lió i tot i les necessitats la taxació no varia res.

Altre nom que s’ha vinculat al VCF per tractar de completar el centre del camp és un vell conegut de la Lliga espanyola que ja va militar al RCE Mallorca i a l’Atlètic de Madrid. Parlem de Mario Suárez qui té permís del seu Club, la Fiorentina, per tal de buscar una cessió en la que poder sumar els minuts que el Tino Costa, ex del VCF i recentment fitxat pel conjunt ‘viola’, va a llevar-li. El VCF dins d’este vincle, no està a soles, i es parla d’equips com el Watford de Quique Sánchez Flores o el Liverpool que també tindrien els seus ulls posats en el centre campista de 28 anys d’edat.

Per últim tot i les novetatats que es produeixen, la postura del Club davant este mercat és la de no moure fitxa i així serà si no és produeix abans algun moviment que allibere al VCF de, primer un sou i després d’una fitxa, tot i que tenen autorització per tpart de la LFP per poder gastar una partida econòmica que procedeix de l’actual Ampliacció de Capital que s’està portant a terme i que finalitza el proper diumenge 31 de gener.