Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Denuncien a Peter Lim en Hisenda

Per Alex Alfaro · 08 Septembre, 2023

Peter Lim continua sent molt qüestionat per part de molt dels sectors del valencianisme. Miguel Zorío ha emés un nou comunicat de premsa: “Després de la vergonyosa entrevista enllaunada de la marioneta de Peter Lim, Layhoon Chan, l’exvicepresident del club i portaveu de Marea Valencianista, Miguel Zorío, ha emprés la que espera que siga la campanya del colp de gràcia a Peter Lim, amb una estratègia que inclou mobilitzar a l’afició, pressionar al poder polític, unir forces del valencianisme, animar als mitjans de comunicació en la seua labor de denúncia i mantindre viva l’única oferta real de compra que existeix, i que permetrà recuperar el club per als valencianistes”.

Després de veure que la fiscalia d’ací no funciona amb els mateixos paràmetres que la italiana (cas Juventus) o la portuguesa (cas Penal contra Jorge Mendes), he decidit copiar l’estratègia i els arguments que han permés a les agències tributàries d’aquests dos països iniciar una investigació contundent contra Jorge Mendes i destituir el Consell d’Administració de la Juventus per falsedat comptable en l’intercanvi de jugadors de Pajnic i Arthur.

“La denúncia es va presentar dimarts passat 5-9-23, amb número RGE 454050512023, tràmit ZZ061 i procediment ZZ06. Assumpte: delictes comptables i contra la hisenda pública dels dirigents i màxim accionista del València CF SAD per alteració del valor comptable dels actius i delictes contra la hisenda i els accionistes. El text de la denúncia el té hisenda, i en aquest cas, per a no donar pistes a “los Limeños”, quedarà sota secret de sumari” ha finalitzat Miguel Zorío.