Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

‘De Torino a Mestalla’ obtindrà informació sobre l’ATE

Per Josep Prats · 08 Abril, 2021

La plataforma ‘De Torino a Mestalla’ es troba en hores baixes després que molts col·lectius se n’eixiren per no creure en les idees de Queralt i pensar que no hi havia res a fer per fer fora a Meriton del VCF.

L’associació liderada per Juan Martín Queralt i Libertad VCF han sigut les úniques en menejar-se i aconseguir informació sobre les gestions de Meriton al club. A més a més, també s’han reunit amb les diferents institucions per a tractar el tema de l’ATE del nou Mestalla.

Segons han informat a Ser Deportivos Valencia, la plataforma ‘De Torino a Mestalla entregarà demà en l’Ajuntament de València i en la Generalitat, la documentació necessària per a poder obtindre informació sobre l’ATE i el procés de venda del club.

La denúncia de Libertad VCF ha tramitat

Altra de les associacions per a tirar a Meriton fora del VCF, Libertad VCF, va aconseguir acollir l’1% de les accions dels xicotets accionistes per a poder denunciar les gestions dels propietaris al club.

Aleshores, posaren una denúncia davant el jutjat d’instància de València i ha sigut tramitada. Així doncs, Meriton haurà de demostrar als demés accionistes totes les proves de les operacions fetes amb el club.