+  DECLARACIONS  

De Paul: “Cal que els suplents estiguem al 100% per a quan ens toque”

Per Pere Alapont · 28 Octubre, 2014

Rodrigo De Paul ha comparegut en roda de premsa després de l’entrenament matinal de l’equip i, entre altres qüestions, s’ha pronunciat sobre la seua situació actual a l’equip. “El tècnic compta amb mi i l’afició em mostra el seu suport, cosa que agraïsc. Els que estan jugant estan fent-ho molt bé i cal que els suplents estiguem al 100% per a quan ens toque”, ha manifestat amb naturalitat el jugador argentí.

Al voltant del pròxim partit davant el Vila-real, De Paul ha explicat que per a la plantilla, “tots els partits són finals”, tot i que seria “important” obtenir els tres punts enfront d’un rival directe com és el conjunt groguet.

Rodrigo ha apuntat, com ve sent habitual en cada jugador que passa per la sala de premsa, que l’objectiu de l’equip és entrar en Champions i que són Barça i Madrid els que tenen l’obligació de guanyar la Lliga.

L’argentí ha parlat sobre la visita de Peter Lim al vestuari el passat dissabte i ha declarat que el nou propietari del club els va donar ànims i els mostra la seua satisfacció per l’excel·lent inici de Lliga.

Per últim, De Paul ha dirigit unes paraules d’agraïment a l’afició. “Els rivals senten que el València juga amb un més”, ha afirmat.