Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

David Albelda se sincera sobre el València de Gattuso

Per Blanquinegres · 28 Desembre, 2022

David Albelda va atendre durant el dia d’ahir als mitjans de comunicació en la localitat de Maspalomas, en Gran Canària, on s’està celebrant aquesta setmana La Liga Promises. Més enllà de la seua funció d’ambaixador de La Lliga, Albelda ha viatjat perquè al València està jugant el seu fill, David Albelda. Igual que ell és un migcampista defensiu i és la segona vegada que disputa este campionat als ordes de Miguel Gandia.

 

Nivell de La Liga Promisses i participació del seu fill

“Tenen ja físics molt importants i porten sis mesos jugant al futbol 11 i els costa adaptar-se. Hi ha molt de nivell, però és prompte per a determinar quins jugadors poden arribar. Els xiquets ja estan pensant com a professionals. Són xiquets que es cuiden, entrenen moltes hores i es controlen el pes perquè estan en escoles molt potents. Són projecte de jugadors professionals, però està difícil perquè són pocs els que arriben. Jo li dic que disfrute perquè quan estàs en una acadèmia de primer nivell funciona al seu aire. No m’agrada donar-li consells tàctics perquè potser el que jo li diga no va d’acord amb el que li diga el seu entrenador. A vegades, comentem per damunt i poc més. El major consell és que disfrute. David ha eixit així i no és perquè jo li haja inculcat la posició”

València de Gattuso

“Dins del panorama social i de la poca tranquil·litat que hi ha al València, la gent sembla més contenta amb l’estil de joc. Però eixe estil ha d’anar unit als resultats perquè al final tots comencem amb les comparacions i comencem a qüestionar quin estil és millor. L’afició està espentant. Gattuso cau bé a nivell personal i professional i se senten identificats amb ell. Ha canviat l’estil en pocs mesos i si pot enllaçar dos o tres resultats, la temporada pot ser bona”

Mercat de fitxatges

“El problema és l’economia per a estar dins del pressupost. No és el mateix fer un fitxatge low cost que pagar una clàusula”