+  ACTUALITAT  

David Albelda elegit com el valencià més important de l’història del VCF

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2015

Ahir amb motiu de la festivitat del Nou d’Octubre, preguntarem als nostres lectors quin era el jugador valencià i del València CF més important de la història de l’entitat més rellevant de la nostra Comunitat, el VCF. Entre una llista de 25 jugadors de tota la Comunitat i que han o estan escrivint el seu lloc en la efemèride del Club de Mestalla en els seus 96 anys d’existència, David Albelda va ser elegit com el jugador amb més rellevància al nostre equip blanquinegre.

El de la Pobla Llarga va ser el més votat amb el 42% del vots. A molta distància, al segon escalafó del pòdium trobem a altre mite del valencianisme. Encara que ja no es troba entre nosaltres, Antoni Puchades va ser el segon més votat amb el 20% dels vots. El tercer escaló el completa altre jugador que fins fa poc feia vibrar a la grada de Mestalla amb les seues diableries per la banda esquerra del camp. No és altre que el Punyal de Benicalap, Vicente Rodríguez, amb un 9% dels vostres vots. Sorprèn al mateix temps que alegra vore com el valencianista tot i els greus problemes físics del ‘14’ consideren a Vicente com un jugador amb solera dins del València Club de Futbol.

En un anàlisi de la resta de candidats cal destacar l’estima per altres mites com Pep Claramunt (7%), Alcácer (6%), Fernando Gómez Colomer (5%) o Ricardo Arias (2%). Per contra altres jugadors que marcaren una època en l’entitat blanquinegra com per exemple, Javier Subirats o Enrique Saura ‘Saureta’ o Eduardo Cubells, no van rebre cap vot.

Albelda 9-10