Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dani Parejo: “En el València era impossible tindre una o dos setmanes de tranquil·litat”

Per Pablo Marquez · 25 Març, 2021

El migcampista del Vila-real, Dani Parejo, ha parlat en exclusiva amb els companys d’À Punt Mèdia sobre la seua eixida del València CF i la seua estança actual en el Vila-real. L’excapità del club de la Capital del Túria ha repassat l’actualitat i ha deixat titulars molt interessants.

El Vila-real és un club en el qual entres cada matí a treballar i es respira alegria. Queda mes i mig de competició molt bonic i molt exigent i hem d’estar preparats per a tot.

Durant els últims anys, sentia molta responsabilitat en el València. Tu et sents culpable de la situació, encara que no tingues la culpa. És veritat que he passat moments prou difícils, molt durs. Ara ací, per la forma de gestionar el dia a dia del club, és una altra història. Em sent prou alliberat.

En el València era impossible tindre una o dos setmanes de tranquil·litat. Sempre havien de passar coses per a tindre de que parlar. Jo no compartisc això.

Desitge el millor, sobretot al club, als meus amics que encara estan allí i a l’afició, perquè s’ho mereixen. És una llàstima com es veu a una entitat com el València des de fora.