La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cutrone: “No tinc els minuts que m’agradarien”
,

Cutrone: “No tinc els minuts que m’agradarien”

COMPARTIR

728-90

El nou davanter del València, Patrick Cutrone, ha parlat per a Rai Sport després de guanyar 4-0 a Eslovènia sub21. El davanter va anotar dos gols i una errada des dels onze metres el va privar d’un hat-trick, però va demostrar que està en forma, i està a l’espera de tindre una oportunitat al València de Javi Gracia. Estes han sigut les declaracions més rellevants de Cutrone:

La continuïtat

Esta temporada és dura per a mi, però vaig a donar el millor de mi.

No trobe la continuïtat que m’agradaria al camp.

Confiança en el seu treball

Pense que el meu moment va a arribar.

No estic tenint els minuts que m’agradaria, però sé que vaig a demostrar el que valc.

Condició física

Molts dubtaven de la meua condició física, però hui he disputat quasi els 90 minuts.

Abraç amb Nicolato

Estic molt agraït amb la confiança que ha depositat l’entrenador en mi. L’abraç és el mínim que podia fer

Estic orgullós de ser el capità d’este equip. És un honor per a mi.