Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cutrone marca un doblet i demana oportunitats en el València

Per Pablo Marquez · 31 Març, 2021

El València CF encara no ha recuperat a tots els futbolistes internacionals, ja que alguns encara tenen compromisos per davant amb les seues respectives seleccions. Durant esta setmana, segur que Javi Gracia ha estat pendent per a veure que feien els seus futbolistes. Un d’ells va realitzar un gran partit: Patrick Cutrone.

Cutrone meravella amb la selecció italiana

El davanter italià és el capità de la selecció sub-21. Cutrone va ser clau en la classificació d’Itàlia als quarts de final de l’Eurocopa sub-21, ja que el davanter del València CF va aconseguir marcar dos gols en el partit davant Eslovènia.

Durant la seua estança a la selecció, Patrick Cutrone ha tornat a sentir-se important en un equip, perquè ha jugat els tres partits com a titular. De fet, en el partit d’ahir va ser canviat en el minut huitanta-cinc. A més, com és el capità de l’equip té una gran responsabilitat.

Cutrone i la falta d’oportunitats en el València

No obstant això, la situació en el València CF és prou diferent. Cutrone va arribar a València en el mercat de gener amb l’esperança de tornar al nivell que va mostrar quan jugava en el Milà. El problema és que s’ha trobat amb un entrenador amb idees molt fixes al qual li costa molt escollir altres opcions per a jugar.

Javi Gracia confia molt en Maxi Gómez, encara que la ratxa del davanter uruguaià és de deu partits sense marcar cap gol. A més, en la rotació de l’equip entren abans Kevin Gameiro i Manu Vallejo que Patrick Cutrone. El davanter italià no ha sigut titular en cap partit del València CF.

La falta de minuts de Cutrone

De fet, Cutrone no ha tingut quasi temps per a mostrar la seua qualitat i nivell en el club de la Capital del Túria, perquè només ha jugat un total de cinquanta-nou minuts sumant tots els partits que ha jugat. Amb estos minuts jugats, és impossible que Cutrone haja pogut convéncer a Javi Gracia per a ser titular.

Amb el doblet que va aconseguir ahir a la nit, Patrick Cutrone vol mostrar a Javi Gracia que és un davanter vàlid per al València CF. Per este motiu, el davanter italià espera tenir més oportunitats d’ací a final de temporada, ja que la situació del València a la taula no invita a l’optimisme.