Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cutrone es torna a quedar fora de la llista de convocats

Per Pablo Marquez · 12 Maig, 2021

Voro González ha planejat la seua segona convocatòria per al partit que enfrontarà al València CF amb el Sevilla FC. Ahir en la roda de premsa, com ja va fer en la prèvia davant el Valladolid, Voro González va anunciar que futbolistes es quedaven fora per decisió tècnica. La llegenda valencianista ha pres la decisió de deixar al davanter italià, Patrick Cutrone, dos vegades seguides fora de la llista.

Cutrone no ha anat convocat cap partit amb Voro

Així ho ha decidit Voro. L’actual entrenador del València CF va declarar a la roda de premsa que no passava res amb Cutrone i que podria jugar sense cap problema d’ací a final de temporada. No obstant això, tot fa indicar que Voro no compta amb el davanter italià, ja que no viatjarà a Sevilla amb la resta de la plantilla. Cutrone ha sigut l’únic futbolista que no ha anat cap partit convocat amb Voro.

Pel que respecta a l’estança de Cutrone en el València, el davanter italià només ha jugat set partits en el club de la Capital del Túria. De fet, cap partit ha sigut com a titular. El davanter del València CF no ha gaudit de la confiança de Javi Gracia i de Voro i no ha pogut demostrar el seu nivell.

Cutrone vol quedar-se en el club valencià

No obstant això, Patrick Cutrone vol quedar-se en el València CF. El davanter italià està tranquil en la ciutat espanyola i vol quedar-se la pròxima temporada.

Per la seua part, el València té l’opció d’ampliar la cessió del futbolista italià un any més. Cutrone pensa que amb un altre entrenador podria jugar més i demostrar que és un futbolista vàlid per als interessos del València CF. Mentrestant, Cutrone treballa com la resta dels seus companys a l’espera de poder comptar per a Voro i marcar el seu primer gol com a futbolista del València CF.