Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Cutrone arribarà cedit fins a final de temporada

Per Josep Prats · 29 Gener, 2021

El mercat de fitxatges d’hivern està arribant a les seues últimes hores, i de moment, el VCF no ha incorporat a cap jugador a un equip minvat després de les baixes al passat estiu. Després de la possible arribada de Florentino Luis procedent del Monaco per a reforçar el centre del camp el València CF estudia reforçar també la davantera.

El València CF estudia l’opció de cedir a Ruben Sobrino al Cadís fins a final de temporada. El jugador valencianista, que acaba contracte en 2022 té molt poca presència en els onzes inicials de Javi Gracia i el club valencianista busca una eixida que puga fer estalviar la seua fitxa.

Segons avança As, Patrick Cutrone arribarà al conjunt de Mestalla en qualitat de cedit fins a final de temporada. El jugador del Wolves no s’ha guanyat la confiança de Nuno i podria arribar a València per a tindre més minuts.

El València CF sols assumira la fitxa de Florentino Luis

El VCF negocia amb el Benfica i amb el Mónaco pel migcampista de 21 anys, Luis Florentino. La incorporació del portugués seria el primer reforç del conjunt valencianista en este mercat d’hivern.

Segons han informat a Tribuna Deportiva, Jorge Mendes s’hi ha interposat en esta negociació a tres bandes, ja que el VCF sols vol pagar la fitxa de Florentino. Aleshores, el Benfica trencaria la cessió del jugador amb el Mónaco i el cediria al conjunt valencianista fins al final de temporada sense una opció de compra obligatòria.

Este moviment es podria tancar en les pròximes hores o durant tot el cap de setmana. Per això, Florentino Luis es podria convertir en la primera incorporació del club de Mestalla des de fa més de 500 dies.