+  ACADÈMIA GLOVAL

CRÒNICA Youth League: Victòria i a la següent ronda (0-4)

Per Blanquinegres · 04 Novembre, 2015

El VCF sub19 que competeix a la Youth League ha deixat la seua classificació cap a la següent ronda de la competició continental pràcticament tancada després de sumar una nova victòria contundent davant el KAA Gent al que ha golejat en la vesprada de hui per un 0-4.

Còmode, així ha sigut l’encontre per als de Miguel Angel Angulo que a la fi del primer acte ja guanyava per 0 gols a 2. Ismael Martínez al minut 27 avançava als blanquinegres i només 8 minut més tard, al 35, Rafa Mir golejador d’esta Youth League feia el segon, primer al seu compter personal.

Ja en la segona part, el mateix Rafa Mir feia el 0 a 3 i abastava el seu doblet al partit. Un partit que ja en les acaballes, al 88, Álvaro Gómez tancava fent el 4rt i definitiu. Amb el 0-4 el València Juvenil abasta ja classificació cap a la següent ronda, tot en el debut en esta competició. La mateixa Presidenta del VCF, la senyora Layhoon Chan aprofitava a la fi del partit per donar l’enhorabona als xics per l’excelent treball realitzat fins el moment.

Ara només resta per conèixer si és possible o no el lideratge del grup H que ara torna a comandar l’Olympique de Lió, després de desfer-se del Zenit per un contundent 6 a 0. La pròxima jornada els valencianistes hauran de fer front a les gèlides terres russes per enfrontar-se al Zenit de Sant Petersburg. Tan de bo el primer equip puga emular el resultat del Juvenil, esta mateixa nit i de pas certificar el seu bitllet cap a la ronda de huitens de final de la Lliga de Campions.