+  CRÒNIQUES

CRÒNICA VCF 4-0 EIB: Espectacle del València amb ‘hat-trick’ d’Alcacer

Per Blanquinegres · 20 Abril, 2016

L’equip de Pako Ayestaran rebia aquesta jornada 34 a l’Eibar de Mendilibar. El València buscava allargar la bona ratxa, mentre l’Eibar venia a Mestalla amb la permanència pràcticament assegurada.

Al cap de 10 minuts de joc, el València ja s’avançava en el marcador després d’un penal a favor. Parejo queia dins de l’àrea de Riesgo i Paco Alcacer llançava el penal amb la fortuna d’agafar el rebot d’aquest per a posar l’1 a 0 al marcador. L’equip blanquinegre no s’aconformava amb això i buscava un altre gol que donara un poc més de tranquil·litat al conjunt. Diverses arribades de Rodrigo i Cancelo per banda dreta feren que en el minut 27, una especialitat del portugués dins de l’àrea rival acabara amb un altre gol d’Alcacer.

Però no anava a tardar a arribar el tercer, el València CF estava “on fire”. Altra gran connexió RodrigoCancelo per banda dreta feien que després d’unes parets entre aquests, Rodrigo posara el baló i Paco rematara de cap per fer el 3-0. Així marxarien als vestidors. El València CF havia sigut totalment superior al rival, i així es feia saber al marcador.

Començava la segona meitat i la fam del conjunt local continuava viva. Al minut 56 arribava el torn de Cancelo, que aprofitava una assistència de Rodrigo per posar el 4-0. Un València totalment diferent del que havíem vist aquesta temporada feia disfrutar a la seua afició.

Així anava a acabar el partit després de què el porter del València, Diego Alves, també ajudara en dues accions importants a què l’equip de Pako no rebera cap gol en contra. El València deixa un gran sabor de boca amb aquesta actitud i continua allargant la seua ratxa.