CRÒNICA VCF 2-3 BET: Un gol en l’últim minut deixa al València sense sumar cap punt

Per Cristian Año · 11 Septembre, 2016

Mestalla es preparava per a viure la Jornada 3, on el València CF s’enfrontava a l’equip andalús de l’exvalencianista Joaquín, el Reial Betis. Aquest partit anava a marcar l’inici de la Lliga per als de Pako Ayestaran, ja que després de dues derrotes consecutives, el VCF s’ha vist obligat a reforçar-se amb nous fitxatges per a començar a escalar llocs en la classificació i guanyar-se una plaça per a la Champions League.

Tot i començar mig adormits amb ocasions perilloses del Betis, prompte anaven a despertar i a donar feina a Adan, qui evitava el gol del València després d’un tir de Gayà, i altre de Mina i Garay. El partit era una anada i tornada d’ambdós equips, on el VCF, tot i dominar durant uns quants minuts, no aconseguia avançar-se al marcador. En canvi, la sort anava a caure de part de l’equip verdiblanc, qui al minut 37 aconseguia fer el 0-1 després d’una bona definició de Rubén Castro. Finalment, així marxarien als vestidors amb 45 minuts al davant.

Ja en la segona meitat, el València anava a començar amb problemes, ja que una entrada d’Enzo Pérez a Durmisi, feia que l’àrbitre l’expulsara amb roja directa. Al moment, anava a aprofitar una contra l’equip de Gustavo Poyet on l’exjugador del València, Joaquin, aconseguia quedar-se sol davant de Diego Alves per a fer el 0-2.

Pako Ayestaran donava pas a Munir per a buscar una reacció de l’equip, i era de les seues botes d’on eixia la millor ocasió del VCF, encara que sense fortuna, ja que el larguer evitava el gol del davanter.  Als pocs minuts anava a arribar l’1-2 després d’una gran jugada que finalitzava Rodrigo Moreno. Però el partit no anava a acabar ahí. El VCF, anant amb tot, aconseguia empatar a 2 amb gol de Garay. Mestalla tremolava i confiava en la victòria.

Ja en el temps afegit, on el partit estava trencat i podia passar qualsevol cosa, Ruben Castro feia el 2-3 per al Betis. Els de Pako Ayestaran continuen sense conéixer la victòria i amb 0 punts aquesta temporada.