CRÒNICA VCF 2-1 NPFL: Medran i Rodrigo salven al València en l’últim moment

Per Cristian Año · 11 Agost, 2016

L’equip de Pako Ayestaran viatjava a Alzira per disputar un partit benèfic davant un combinat de jugadors de la Lliga nigeriana. Medran i Rodrigo donaven la victòria al València CF per 2 gols a 1 en l’últim sospir del partit.

Amb Parejo de titular i amb Enzo amb braçalet de capità, el València CF controlava totalment la primera meitat del partit, fins que Álvaro Medran aprofitava en el minut 84 un centre de Gayà per rematar el baló de cap al fons de la xarxa. Així i tot, un error defensiu anava a fer que els de Pako Ayestaran marxaren al descans amb l’empat a 1 gol.

Ja en la segona meitat, Ayestaran començava a donar minuts a tots els jugadors, però mantenint el control del partit. Els nigerians no aconseguiren donar massa feina als porters del València CF però l’equip tampoc aconseguia avançar-se fàcilment en el marcador. La presència dels joves Lato, Soler i Rafa Mira aportà més ritme al partit, buscant l’atac per les bandes fins que Rodrigo, deixant segut al porter, agafava un baló de Medran per a fer el 2-1 en la recta final del partit i donar la victòria al conjunt blanquinegre.

El València CF tindrà l’última prova aquest dissabte en la presentació, abans de començar el campionat de la Lliga, davant la Fiorentina. Mentrestant, ahir sumaven la tercera victòria de la pretemporada.