CRÒNICA VCF 1-1 GRA: Empat sense sabor davant el cuer de la Lliga

Per Cristian Año · 20 Novembre, 2016

Mestalla tornava a escena 29 dies després. Des del mal sabor de boca en la derrota davant el conjunt blaugrana, els de Prandelli encara no havien pogut demostrar tot el que volen. Hui tocava rebre al Granada CF, l’últim classificat de Primera Divisió.

Amb els descarts de Santi Mina i Ryan, l’italià preparava un 11 sense novetats, donant altra oportunitat a Rodrigo en la davantera. El partit anava a començar amb un suau domini dels locals, pressionant i recuperant ràpidament el baló, i buscant un gol que no anava a arribar. Els primers minuts eren per als de Prandelli, qui buscaven contínuament a Cancelo, Gayà i Montoya per a penjar balons a l’àrea però sense que cap d’ell arribara a ningun altre jugador. Mentrestant, el Granada vivia de contres nul·les. Però ràpidament anaven a canviar els papers.

Els últims minuts de la primera meitat, ja es trobava un partit trencat i un València CF endormiscat. Rodrigo tenia la més clara i Nani posteriorment malbaratava altra, mentre que els de Lucas Alcaraz ja avisaven al brasiler del perill que podien causar. El conjunt blanquinegre anava a pagar-ho car. En l’últim sospir, Carcela posava el 0-1 amb 45 minuts al davant. Altra jornada encaixant gol, Mestalla ja començava a xiular i calfar-se.

Ja en la segona meitat, el portugués Nani no anava a tardar ni 2 minuts en posar-se a fer volantins. Dani Parejo la posava enrere perquè Nani empatara el partit. 1-1 i molt de temps per davant. El València buscava desesperadament la remuntada amb un gol anul·lat i diverses jugades perilloses que avisaven a Ochoa. A partir d’ací s’anava a viure un monòleg per part dels locals; al Granada li cremava el baló.

Perill i més perill en l’àrea rival, però la pilota es feia de rogar per a entrar en la porteria. El conjunt andalús intentava espavilar-se i complicar-li les coses als de Prandelli, però sense efectivitat. El València buscava la remuntada amb Bakkali, Munir, Rodrigo…

Finalment, anava a passar el que menys s’esperava d’aquest enfrontament. El València confiava en la victòria, en canvi, tan sols anava a aconseguir un empat davant el cuer de la Lliga. L’equip no acaba d’arrancar.