ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: Un gol de Marcos André en el primer minut val un passe a quarts (0-1)

Per Miguel Castells · 16 Gener, 2022

El València ha sorprés amb la seua proposta inicial, partint amb un sistema molt poc habitual: 1-3-5-2 i amb el debut en la primera plantilla de Cristhian Mosquera. En la primera acció del partit i després d’un error en la defensa balear, Marcos André s’ha plantat mà a mà amb el porter i ha convertit el dispar

A partir del gol, tots dos equips s’han repartit la possessió de la pilota, però han sigut els visitants els que han ocasionat més perill. En una d’estes arribades, ha sigut Yunus el que ha rematat d’esperó un centre lateral, però el portera ha reaccionat per a detindre l’esfèric.

No ha sigut fins al minut 26 quan l’Atlètic Balears ha tingut la primera oportunitat. Dioni ha rebut a la cantonada de l’àrea i ha connectat un tret que ha marxat per dalt de la meta de Jaume Doménech. Mancant pocs minuts per al final de la primera meitat, però un defensor local ha tret sota pals el que anava a ser el 0-2.

l àrbitre ha indicat el camí als vestuaris amb el 0-1 en el lluminós i després d’uns primers quaranta-cinc minuts de poques arribades i un ritme de joc no gaire fluid degut a les interrupcions.

L’Atlètic Balears ha eixit més incisiu a la segona meitat. La seua primera arribada no s’ha fet esperar. Un gran centre lateral tancat que no ha trobat rematador ha marxat molt prop del pal dret. Passat el minut 60, tots dos tècnics han realitzat dues substitucions en el seu onze a la recerca d’adequar-se al moment de la trobada.

Els locals han continuat generant i han pogut posar les taules en el lluminós després d’un gran centre lateral que no ha pogut rematar Vinicius. Amb més cor que cap, l’Atlètic ha buscat l’empat, però la saga valencianista s’ha mostrat molt ferma.

Finalment, el matiner gol de Marcos André li ha servit al València CF per a avançar de ronda i plantar-se en quarts de final de la Copa del Rei.

Fitxa tècnica

Atlètic Balears: Xavi Ginard; Luca Ferrone, Pedro Orfila (Hugo min: 63), Josep Jaume, Cordero; Armando (Carlos Delgado min: 27), Canario, Ignasi Vilarrasa (José Fran min: 63), Damián Petcoff; Dioni y Vinicius (Pastrana min: 75).

València CF: Jaume Doménech; Yunus Musah, Diakhaby, Cristhian Mosquera, Alderete, Gayà (Lato min: 76); Koba, Guillamón (Javi Guerra min: 90), Racic (Foulquier min: 63); Marcos André (Guedes min: 63) y Hugo Duro.

Goleadors: 1-0 Marcos André (min: 1)

Amonestacions: Tarjeta groga a: Guillamón (min: 55), Racic (min: 56), Luca Ferrone (min: 57) y Damián Petcoff (min: 84).

Incidències: Partit corresponent als huitens de final de la Copa del Rei