Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FEMENÍ  VCF FEMENÍ  

CRÒNICA: Tres minuts deixen al VCF Femení sense premi

Per Laura Alapont · 06 Febrer, 2021

El VCF Femeni visitava la Ciutat Real Madrid amb l’esperança de sumar davant un dels titans de Primera Iberdrola, les de Bargues eixien amb un onze diferent obligat per les baixes, tampoc partien de titular Cristina Cubedo ni Flor Bonsegundo, dues de les futbolistes destacades aquesta temporada.

Començava el partit intens amb un València que buscava la pressió alta per tal d’incomodar l’eixida de baló de les de David Aznar. Els dos equips avisaven al cap de pocs minuts de rodar el baló, una Marta Cardona tremendament activa buscava fer mal a la porteria defensada per Enith, mentre que, Candela Andújar enviava un llançament al travesser. Els pals i els fora de joc serien els protagonistes, anul·lant la doble ocasió d’Ellen Jansen i el gol de Kosovare Asllani.

La segona meitat començava amb el mateix ritme que l’inici de joc, el Real Madrid anava assentant-se al partit mitjançant la possessió del baló i buscava fer mal a les valencianistes que cada vegada s’apropaven amb menys freqüència a l’àrea rival. La sueca Asllani acabaria desequilibrant el partit amb tres gols en pocs minuts, mentre que, l’holandesa Ellen Jansen marcaria el gol de l’honor per a les de José Bargues.

Derrota que entra dins de l’esperat, tot i que, el VCF Femení demostrava en la majoria del partit competir amb solvència davant d’un dels punters de la nostra lliga. La segona victòria fora de casa continuarà esperant.