+  CRÒNIQUES

CRÒNICA RAP 0-4 VCF: Un brillant València s’agrada i vol més victòries

Per Pere Alapont · 25 Febrer, 2016

S’esperava un Rapid de Viena amb ganes de maquillar el 6 a 0 de l’anada i retallar al màxim el resultat, però ha sigut el València l’equip que ha eixit més seriós i posat en l’encontre. Els de Neville han combinat bé i s’han aproximat amb perillositat durant tota la primera part.

S’ha vist un conjunt intens, amb ganes de seguir guanyant partits, i només algun fora de joc i la falta d’encert d’homes com Rodrigo Moreno, Negredo o Piatti ha evitat que els blanquinegres s’avançaren prompte en el marcador. Els locals, per contra, no han sigut capaços d’acostar-se pràcticament a la porteria de Ryan i han seguit mostrant la mateixa feblesa que a Mestalla.

No ha pogut ser al primer temps, però quan es portaven 15 minuts de la segona meitat, Javi Fuego ha posat un baló mesurat a Rodrigo Moreno i aquest ha definit magistralment de vaselina per a posar el merescut 0 a 1 al lluminós. I immediatament ha arribat el segon, després d’un nou desajust defensiu de la defensa austríaca i una bona definició de Feghouli.

Piatti s’ha sumat a la festa poc després amb un nou gol prou semblant als anteriors mentre Neville donava entrada als canterans Lato, Rafa Mir i Tropi. Tot el valencianisme somiava amb el 10 a 0 de parcial, i aquest ha arribat a falta de 3 minuts amb una cabotada de Vezo en una treta de cantó.

Amb un 0-4 final i la compassió de l’àrbitre de no allargar més l’agonia dels de Barisic amb un temps afegit ha acabat aquesta còmoda eliminatòria.