+  CRÒNIQUES

CRÒNICA MAL 1-2 VCF: Remuntada amb fortuna que permet respirar amb tranquil·litat

Per Cristian Año · 02 Març, 2016

L’equip de Gary Neville visitava l’estadi del Màlaga, la Rosaleda, per a buscar 3 punts que els feren deixar enrere altra vegada la zona de descens, eixe lloc tan temut últimament per l’afició blanquinegra.

Al llarg de tota la primera part es va veure un València desaparegut i sense idees ofensives. Els de Gary Neville eixiren adormits,  sense dominar el baló i sense crear perill al porter Kameni. Tot al contrari per al Màlaga, que ja creava perill al minut 3 en un xut creuat de Chory Castro. El València es veia en problemes per traure el baló i els de Javi Gracia aprofitaven les errades per a fer ocasions de gol. I així anava a ser. Al minut 13 de la primera part, un baló quedava solt en l’àrea d’Alves i Cop aprofitava per posar l’1 a 0 en el marcador, que minuts més tard seria substituït per lesió. La fortuna es posava de part del València quan en el minut 41, una gran errada de Kameni posava l’1 a 1 al marcar-se un gol en pròpia porteria. Així anaven a marxar al descans, amb un empat a 1 i amb 45 minuts per davant.

Tot al contrari anava a ser el començament de la segona part, perquè en tan sols 4 minuts, un gran passe d’André Gomes deixava a Cheryshev sol davant de Kameni que aconseguia pujar l’1 a 2 al marcador. I les ocasions continuaven aquesta vegada per al VCF, però entre Alcacer i Cheryshev no aconseguien marcant davant del camerunés Kameni. La tensió augmentava i l’entrenador del Màlaga era expulsat al minut 65 per González González.

Gary Neville començava a fer canvis al minut 65 també, on entrava Rodrigo Moreno, qui perdonaria diverses ocasions de cara a gol, i Pablo Piatti, qui entraria per l’autor del segon gol al minut 78, i Rubén Vezo per Alcacer, ja en el temps afegit. El València seguia arrimant-se a l’àrea rival però sense sentenciar, mentre el Màlaga creava perill durant els últims minuts. Però finalment, així anava a quedar l’equip de Gary Neville.

3 punts molt importants que allunyen altra vegada al València de la zona de descens i fa agafar positivitat a un complicat calendari que s’espera en els pròxims dies.