CRÒNIQUES

CRÒNICA LLEV 1-0 VCF: L’últim classificat passa per damunt d’un València sense cor

Per Alex Chardí · 13 Març, 2016

El derbi de la ciutat era un derbi de necessitats. El Llevant, òbviament, es juga la salvació i acontentar a la seua afició amb una victòria contra el gran de la ciutat. El València per la seua part, es jugava no caure definitivament en terra de ningú a Lliga i fer un bon paper contra l’últim classificat per tal de motivar la seua afició de cara al transcendental partit de tornada d’Europa League el pròxim dijous davant l’Athletic Club.

En els primers instants del partit es veia un València a l’expectativa i un Llevant amb un punt més d’intensitat. Però, al minut 12 un error de la defensa granota deixava un baló perfecte, en el punt de penal, a Feghouli, que amb tota la porteria xutava ‘al ninot’.
Poc després, Neville es veia obligat a canviar a Joao Cancelo per Barragan, una possible lesió del portugués era la causa de què el tècnic anglés haguera de consumir el primer canvi al minut 16.

El València continuava poc connectat i una gravíssima errada de Barragan deixant un metre a Morales (que, a més, estava d’esquenes dins de l’àrea), que, amb un intent d’autopassada Rossi colpeja fort al pal.

El Llevant era dominador del partit i seria al minut 28 quan el València anava a aconseguir trenar una jugada fent més de 4 passades. Anava a ser un miratge perquè el València continuava sent inferior i molt intermitent. El Llevant apretava i al minut 31 Alves parava al seu pal un tir de Deyverson al qual havia habilitat Abdennour amb una errada al intentar protegir el baló.

La primera parta anava a posar fi a 5 minuts on el Llevant anava a tindre fins a 3 oportunitats clares de gol. La primera parava Diego Alves bé per dalt un remat de corner de Feddal. I després anava a tindre dos seguides Deyverson, la primera gran parada de Alves i la segona el remat de cap ix desviat. Les últimes sensacions per finalitzar no eren bones i en la segona part havien de canviar moltes coses si no es volia perdre el derbi.

Ja estàvem a la segona part i no es veia cap reacció blanquinegra. El Llevant apretava més i anava a trobar el premi amb un gol de Rossi al minut 65 disparant creuat dins l’àrea.

El VCF era inferior al joc i al resultat i Neville disparava l’ultima bala que era jugar amb dos davanters amb l’entrada de Negredo per Piatti.

Passaven els minuts i pareixia que el València no buscava ni l’empat. El Llevant anava al màxim i encara va ficar més vegades en problemes a la defensa valencianista del que ho va fer el VCF amb la granota.

D’esta manera el valencianisme anava a endur-se l’enèsima desil·lusió d’esta temporada amb el seu equip. Un equip molt pobre i amb molt poc de cor durant la jornada al Ciutat de València.