Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

CRÒNICA: Exhibició del juvenil davant el San José (3-0)

Per Alex Alfaro · 06 Octubre, 2021

Afrontava el València Juvenil la sisena jornada de divisió d’honor amb la intenció de continuar amb el ple de victòries collit amb les victòries contra Torre Levante, Roda, Kelme i De Conca

José Bargues presentava una alineació amb moltes rotacions amb Andrés Cespedes, Agulló, Adrián, Álex Varó, Quique, Javi Navarro, Martín, Jesús Santiago, Andrés García, Ismael i Pieter.

Des del primer minut es va fer patent la superioritat dels che sobre el San José que venia de 2 victòries, 1 empat i 2 derrotes en la competició.

Amb el control de Javi Navarro, la pilota va ser únicament del València en els primers 10 minuts. La primera ocasió va arribar per part d’Andrés García, després d’una espectacular recuperació dins de l’àrea rival.

A partir d’ací, va començar el festival de gols de la primera part. El primer gol seria d’Andrés García després d’una jugada de molta insistència. Únicament 10 minuts després cauria el gol d’Álex Varó i per a tancar una primera part espectacular, va anotar Quique de cap. 3 gols en 25 minuts.

La segona part va començar amb un paradó d’Andrés Cespedes després d’un dispar des de la frontal de l’àrea. Després d’una primera part sense cap intervenció, hauria d’intervindre una segona vegada per a salvar-li la vida a l’equip després d’un mà a mà.

Els ultims minuts van ser un complet setge del juvenil, que no li va donar cap opció al San José per a retallar distàncies. Amb aquesta victòria, i malgrat tindre un partit menys, el València es coloca com a líder de la competició