CRÒNICA 2-2: Rodrigo i Medran no aconsegueixen evitar el caos a Mestalla

Per Cristian Año · 04 Desembre, 2016

Sèptim partit de la temporada a Mestalla. El València rebia al Màlaga de Juande Ramos, amb baixes importants en tots dos equips. Sense Nani i Enzo, Pranelli donava pas a Munir i Medran, continuant en el sistema de 5-3-2 i mantenint a Rodrigo en la dupla de la davantera. Aquesta vegada tampoc anava a sortir l’efecte.

Un inici frenètic del partit feia que al minut 6 el marcador ja reflectira l’1 a 1. Al minut 2 de l’enfrontament, Fornals aprofitava la primera ocasió dels visitants, transformant la jugada en un ràpid gol que feia augmentar els dubtes d’aquest València. Però la resposta anava a ser imminent. Una falta llançada per Dani Parejo aconseguia connectar amb Rodrigo, qui igualava el marcador (1-1) i tornava l’esperança de traure un resultat positiu.

El partit anava a convertir-se en anades i tornades però plenes d’interrupcions. Parejo anava a emular la falta que havia acabat amb gol de Rodrigo, però aquesta vegada no anava a arribar cap jugador a rematar. El Màlaga continuava complicant el joc, creant perill en l’àrea d’Alves a causa d’errors a l’hora de crear joc.

Els de Prandelli buscaven la remuntada i el conjunt andalús esperava l’error del València per a aproximar-se a porteria. La balança s’anava a decantar per als blanquinegres, ja que Dani Parejo -altra vegada-, assistia a Medran per a posar l’1 a 2 abans de marxar als vestidors, sense que el Màlaga poguera tornar a deixar el marcador en taules en els primers 45 minuts.

Ja en la segona meitat, el Màlaga eixia buscant l’empat, però sense arribar a crear ocasions perilloses que complicaren a la defensa local. El València esperava el seu moment sense poder aproximar-se a la porteria de Boyko, tan sols en un contraatac que acabava en fora de joc i amb altra jugada que acabava amb una pèrdua de Munir. L’equip andalús, amb cornes i faltes a baló parat, intentava superar al brasiler. A poc a poc augmentava el perill i el baló es passejava diverses vegades per la porteria d’Alves.

Les entrades de Gayà i Fede poc anaven a fer a l’hora de canviar el joc. El partit continuava en la mateixa dinàmica i el València no es trobava gens còmode. En l’últim minut, el València anava a pagar la mala segona meitat que s’havia mostrat. Fornals aconseguia fer el 2-2 i empatar el partit. Altre trist i dolorós final per al València CF.