ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Crisi en l’Agrupació de Penyes després de l’última assemblea

Per Blanquinegres · 13 Novembre, 2023

L´Agrupació de Penyes està en un moment prou delicat. Després de la desidia que existeix entre el valencianisme contra Peter Lim, existeixen diferentes postures a l´hora d´abordar les accions d´oposició En la nit del divendres, unes hores abans del partit contra el Madrid, l´Agrupació va vivure una nit important i clau en la seua manera de funcionar. L’assemblea extraordinària per a la modificació dels estatuts va enfrontar a diverses de les penyes més actives contra la gestió actual del club amb la directiva de l´APV i el seu president al capdavant, Fede Sagreras.

Ell va ser el destinatari de dos pancartes en les proximitats escrites per aficionats no penyistas: «Fede, vols Mundial agarra’m el pardal», «Sagreras, no ens representes».

Segons Fede Sagreras, «la missió de l´APV no és emprendre accions jurídiques, per a això ja hi ha altres associacions». «No vam nàixer amb eixe objectiu ni tenim un mecenes darrere per a entrar en demandes que poden ser molt costoses. És més, en assemblees anteriors no es va parlar de recórrer als tribunals», indica. Segons Sagreras, en virtut de l’article 6 sobre capacitat i el 17 sobre competència de l’òrgan de representació, «podria arribat el moment actuar-se legalment contra un mal gestor, tal com ha afirmat per al diari Superdeporte.

No obstant això, per a altres penyes més actives en el moviment contra Peter Lim: Colla, Minut 42, Alcàsser, Lluna de València, Llamosí o Collonuts, entre moltes altres- el «no» a aquest punt «va en contra dels acords de les assemblees extraordinàries d’agost de 2020 (Alzira) i febrer de 2023 (València, Petxina)»

Un dels punts més calents de l´ordre del dia va ser, per part de l´Agrupació, modificar dins dels estatuts la prohibició d’entrada a l´Agrupació d’associacions que l’hagen «difamada, maltractat o insultat» o tinguen «obert algun expedient disciplinari o denúncia en contra»