Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Corona explica la situació de Diakhaby en el mercat

Per Alejandro Fernandez · 19 Desembre, 2022

El director tècnic del Valencia ha parlat amb Marca sobre el defensa del València. En la entrevista ha manifestat que no han rebut cap oferta per algún jugador del club i que ells mateixos provoquen no tindre ofertes perquè quan criden clubs interessats per jugadors, diuen directament que no.

Corona sobre la oferta de renovació per Diakhaby:

Diakhaby no té l’obligació de contestar en un termini concret perquè creiem que les conversacions i negociacions s’estàn donant en un ambient positiu. Les negociacions s’estàn portant en un ambient d’amabilitat, no hi ha una línia marcada damunt la taula, encara. Ens agradaria a les dos parts resoldre-lo com més aviat posible millor.

També ha parlat sobre els moments de Diakhaby en el València:

Ha tingut moments en el que ha patit com professional i com persona. I ara viu un moment de felicitat professional i personal.

A més, afegeix:

Ningú ens ha fet cap oferta. Nosaltres el provoquem ja que quan criden preguntant si estem interessats en vendre algun jugador, diguem directament que no. Nosaltres en este moment no estem oberts a la venda de jugadors en gener, Volem mantenir la plantilla com la tenim.