ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Corona espera per a poder valorar el mercat: “anem a intentar millorar la plantilla”

Per Joan Marc García · 30 Agost, 2023

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, ha respost algunes preguntes sobre l’actualitat esportiva del València CF de cara a la recta final del mercat durant la presentació de Selim Amallah, el nou fixatge del València procedent del Valladolid.

Valoració del mercat i situació financera

“Esperarem tres dies per posar-li la qualificació. Hem donat moltes eixides, però també hem rebutjat ofertes per jugadors importants. Més enllà dels nostres problemes financers. L’autorització (de Lim) no és tant com complir les nostres limitacions econòmiques a nivell de Fair Play, ajustaments a sostenibilitat i tresoreria””

Situació de Samu Catillejo

No ha canviat res amb la seva situació. Per diversos aspectes tecnicotàctics hi ha jugadors davant seu. Hi ha hagut algunes negociacions obertes, però no hi ha hagut més novetat“.

La tardança en fitxar a Amallah

Hem tardat en el fitxatge d’Amallah perquè volíem aconseguir una opció de compra, era vital per a nosaltres. Creiem que aquesta operació juntament amb la de Marcos André és més positiva ara que abans ja que era un mer intercanvi de cessions. No ens convencia perquè teníem altres clubs interessats a comprar a Marcos André”.